“Concert in het Park”

Na 1,5 jaar Coronabeperkingen zijn er inmiddels weer mogelijkheden voor lokale activiteiten. Zo ook in Oosterhesselen. De werkgroep “Zuster Mohr park”, een onderdeel van het plaatselijk belang Oosterhesselen organiseert een (na)zomeravondconcert. Locatie: het “Zuster Mohr park” in Oosterhesselen. Voor de muzikale invulling hebben ze muziekvereniging Excelsior gevraagd. De mooie vereniging kwam voor deze post Corona primeur met hun opleidingsorkesten en het fanfare orkest. Ondanks het minder zomerse weer was het een mooie en gezellige avond. Die enkele regendruppel kon prima opgevangen worden met een paraplu. Na zo’n lange tijd geen activiteiten was iedereen allang blij om weer eens een avondje uit te zijn. En wat was dan de rol van MusicalArt? Bij een avond als deze moeten de sprekers goed en duidelijk verstaanbaar zijn. Het orkest had verlichting nodig om de bladmuziek te kunnen lezen en het sfeer lichtje op de bomen was een echte meerwaarde!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *