“Presentatiemarkt”

In het kader van de nationale burendag organiseerde “de Hesselerhof” de multifunctionele accommodatie van Oosterhesselen dit jaar een echte presentatiemarkt. Een markt waar alle gebruikers van de Hesselerhof en daaromheen hun diensten of verenigingsactiviteiten kunnen laten zien aan alle bezoekers. Een marktterrein met meer dan 20 kramen en sportvelden maar ook een wandelende presentatrice. Haar taak: loop rond en laat iedereen zijn of haar verhaal vertellen. Vooral dit rondlopen maakt het geluidstechnisch lastig. Naast voldoende luidsprekers om genoeg dekking te hebben zodat alle bezoekers overal kunnen horen wat er verteld wordt is ook het bereik van de draadloze microfoons een beperkende factor. Gelukkig kunnen wij dit met een paar extra antennes prima opvangen. Resultaat: een gezellige burendag met perfect geluid.
Met dank aan “de Hesselerhof” om hier samen een leuke dag van te maken.