Licht- en geluidstechniek

“Van tuinfeest tot muziektheaterspektakel !”

MusicalArt is uw maatwerkpartner

Licht- en geluidstechniek is een specialisme dat meestal wordt onderschat. Vaak is het een sluitpost in een evenementen begroting. Is dit wel een verstandige keuze?

Twee luidsprekers en een microfoon maken nog geen goed geluid. Factoren als opstelling, hoeveelheden en bediening hebben grote invloed op het resultaat. Soms is één lamp voldoende maar vaak geven twee een mooier resultaat. Geen enkele voorstelling is hetzelfde. Maatwerk zou daarom voor iedere vraag en voor ieder evenement vanzelfsprekend moeten zijn. Een goed resultaat is het uitgangspunt.

Met ruime ervaring in het vormgeven van licht- en geluidsplannen gebaseerd op de wens van de klant is MusicalArt een betrouwbare partner om van uw evenement een groot succes te maken. Of het nu gaat om uw verjaardag in de tuin een extra sfeertje te geven of een groots muziektheatherspektakel op locatie geen klus is ons te gek. Naast onze ervaring op het gebied van techniek hebben wij ook ruime ervaring aan de andere kant van de microfoon. Dit maakt dat wij vaak net iets anders naar het resultaat kijken!

Heeft u een vraag of een wens? Neem dan contact met ons op.


Waarvoor MusicalArt:

  • Vehuur van licht- en geluidstechniek, met of zonder bediening.
  • Het maken van een lichtplan voor uw voorstelling.
  • Het maken van een geluidsplan voor uw voorstelling.
  • Wij kunnen de licht- en of geluidstechniek verzorgen voor uw voorstelling. Ook het faciliteren van het totale technische plan hoort tot de mogelijkheden.
  • Een creatieve geest om voor veel dilemma’s een passende oplossing te vinden.
  • Maatwerk is ons motto, ook financieel. Goede techniek te duur? Samen vinden wij de mogelijkheden!

Enkele voorbeelden:

Maatwerk is leidend dus iedere variatie is mogelijk. In materiaal maar ook in prijs. De hieronder genoemde voorbeelden zijn enkel een indicatie van mogelijkheden en prijzen.

[bdp_post_carousel design=”design-2″ show_date=”false” show_author=”false” show_comments=”false” show_category=”false” category=”techniek”]